Kategorier
All

Udnyt din tagbolig og sæt lokaler til leje

Ejer du en ejendom, hvori du har tomme lokaler i taget? I så fald kan du med fordel udnytte din ejendom og den ledige plads og dermed optjene en ekstra fortjeneste i de tomme lokaler. En idé kan være at lave taget om til kontorlokaler eller erhvervslokaler. I denne artikel vil vi fortælle lidt om fordelene ved at sætte dine tomme lokaler til leje. 

Fordel 1: Udlej kontorlokaler og gør noget godt for andre

Det har længe været svært at finde gode lokaler til leje for både erhverv og private. Ligger din ejendom derfor på en eftertragtet location, kan du med god fordel sætte dine tomme lokaler til leje. Tagboliger er hyggelige og kan nemt udnyttes til kontorlokaler. På den måde gør du noget godt, fordi du sætter mulige erhvervslokaler til leje. 

I denne tid, hvor det er svært at finde rammer for både private og erhverv, er det godt, hvis dem som har tomme lokaler, sætter dem til leje. Særligt i de større byer som København, Århus og Odense kan det som erhvervsdrivende være svært at finde kontorlokaler, som både er til at betale, og som ligger godt i forhold til kunder og medarbejdere. Ved at udnytte din tagbolig er du derfor med til at gøre det nemmere for virksomheder at finde kontorlokaler. 

I samme stund er der også en bonus ved at sætte dine tomme tagboliglokaler til leje. Du hjælper nemlig med at bringe CO2-udslippet ned, som ellers vil være en del af at opbygge nye erhvervslokaler og ejendomme. 

Fordel 2: Sæt lokaler til leje og få en ekstra indtjening

Ud over at du er med til at gøre jagten på kontorlokaler for erhvervsdrivende nemmere, er der også en stor økonomisk fordel ved at udnytte din tomme tagbolig. I stedet for at have ubrugt plads kan du ved at indrette din tagbolig til erhvervslokaler få en ekstra indtjening. Netop fordi der er så stor efterspørgsel på kontorlokaler og generelt lokaler til leje, er det nemt at finde udlejere. Dermed er det også en nem måde at tjene lidt ekstra penge på sin tagbolig i stedet for at lade den stå ubrugt hen. 

Fordelene for dig som udlejer, ved at efterspørgslen på erhvervslokaler til leje er så stor, er, at du også nemt kan finde gode og troværdige lejere. Ligeledes er det nemt for dig at leje dine kontorlokaler ud igen, hvis din lejer vælger at flytte fra din tagbolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *