Private projekter

Drømmer De om en større lejlighed med mere lys og luft og måske en privat tagterrasse? Bor De øverst i en andelsforenings- eller ejerforeningsejendom, kan vi hjælpe Dem med at realisere drømmen.

Projekterne som vi gennemfører med vores samarbejdspartnere er skræddersyet til den enkelte ejendoms karakteristika og til lejlighedsejerens ønsker og krav. Ofte udbygges lejligheden med en stor stue eller et stort soveværelse hvorfra der er udgang til en privat tagterrasse. Stuen/værelset vil få et fantastisk lysindfald gennem ovenlysvinduer og på tagterrassen vil De kunne nyde lyset, luften og udsigten året rundt. En trappe fra Deres eksisterende lejlighed vil føre Dem op til Deres nye etage.

Det er de øverste andels- eller ejerlejlighedshavere der selv afholder alle udgifter til ombygningsarbejdet af lejlighed og tagetage. Fordelen for de øvrige beboere i foreningen er, at de øverste lejligheder efter ombygningen skal betale en større andel af foreningens fællesudgifter.

Interesseret i en ny tagterrasse eller en større lejlighed? Så ring til os og få en uforpligtende drøftelse af mulighederne. Vi samarbejder med førende entreprenører og arkitekter og kun de dygtigste håndværkere får lov at være med på de projekter vi formidler.

Er De interesseret i at få tilsendt skriftligt materiale omkring mulighederne for en ny tagterrasse eller en større lejlighed, bedes De udfylde kontaktformularen til højre og krydse af i “Fremsend materiale”.