Udlejningsejendomme

Få frigivet tagetagens skjulte værdier og få samtidig en ny taglejlighed i ejendommen

Mange udlejningsejendomme har store tagetager, der i dag kun delvist eller slet ikke benyttes. Lad vores entreprenør bygge en taglejlighed på etagen og få en stor sum penge udbetalt eller byt til et nyt tag til ejendommen.

Står De overfor at skulle investere et større beløb i et nyt tag til Deres udlejningsejendom? Eller er taget i fin stand, men De kunne være interesseret i at tjene penge på at udnytte tagetagen? Så er indretning af en ny taglejlighed på tagetagen en oplagt ny mulighed for Dem.

Skal taget udskiftes er der her en mulighed for at få det gjort gratis. Vores entreprenør gives råderetten over tagetagen og indretter og sælger den taglejlighed der bliver ud af det, mod at give Deres ejendom et nyt tag. I større ejendomme er det millionbeløb der på denne måde kan spares pga. den nye taglejlighed. Samtidig forøger det nye tag ejendommens værdi betragteligt, når De en dag skal sælge ejendommen.

Få en taglejlighed selv om De ikke har brug for nyt tag

Selvom taget ikke trænger til at blive skiftet, er det alligevel attraktivt at indrette en taglejlighed på tagetagen. Da indretter vores entreprenør en taglejlighed under det eksisterende tag og De får en stor kontant udbetaling, når Deres taglejlighed er solgt – måske de letteste penge De til dato har tjent.

De er i sikre hænder, når De indgår samarbejde med os om at udnytte Deres tagetager til en ny taglejlighed. Vi sørger for alt papirarbejdet og sikrer Dem, at der ikke kommer uforudsete ekstraudgifter – vi påtager os således alt arbejdet omkring den nye taglejlighed og de tilhørende risici omkring hele projektet.

Ønsker De en uforpligtende drøftelse af potentialet i Deres ejendommes tagetager, kan De til hver en tid ringe til os, eller udfylde kontaktformularen til venstre og vi ringer Dem op. Er De interesseret i at få tilsendt skriftligt materiale, bedes De udfylde kontaktformularen på siden Kontakt os.