Kategorier
All

Hvorfor vælge en tagbolig som dit næste erhvervslejemål?

At vælge sin virksomheds næste erhvervslejemål er aldrig en nem opgave, og der er altid mange forskellige løsninger, man kan overveje. I hvilket område skal man lede efter ledige erhvervslokaler, og hvilken type af lokale skal man lige vælge? I denne artikel sætter vi fokus på tagboliger som erhvervslokaler. Vi ser nærmere på, hvilke fordele og ulemper der er ved at vælge en tagbolig til sin virksomhed, og hvilke virksomheder det især passer til.

Fordelene ved at vælge erhvervslokaler i en tagbolig

En tagbolig er et anderledes erhvervslejemål med mange muligheder, som kan benyttes af en lang række forskellige virksomheder. De færreste virksomheder har deres erhvervslokaler i en tagbolig, da der generelt heller ikke er så stort et marked for tagboliger inden for erhvervsudlejning. 

Derfor giver det din virksomhed en god mulighed for at skille sig ud fra mængden og have endnu et salgsparameter. Tagboligen kan dermed benyttes som en del af den overordnede brandingstrategi i virksomheden. Det kan f.eks. være med flotte billeder af kontormiljøet på virksomhedens hjemmeside og i andet markedsføringsmateriale.

Derudover kan man med en tagbolig på en eksklusiv lokation sikre sig en god udsigt, som medarbejderne kan nyde godt af. Der er desuden ofte et godt lysindfald i tagboliger, både fra ovenlysvinduer, kviste og almindelige vinduer. Kombinationen af et godt lysindfald og en god udsigt over omgivelserne giver tilsammen en bedre trivsel og et bedre fysisk arbejdsmiljø for alle medarbejdere i erhvervslejemålet. Det er desuden godt i tråd med de anbefalinger, som Arbejdstilsynet har for kontorlokaler.

Ulemper ved et erhvervslejemål i en tagbolig

Der er dog også visse ulemper ved en tagbolig som erhvervslejemål. Først og fremmest kan det være sværere for kunder og andre besøgende at finde virksomheden, når den er placeret højt i en bygning blandt private boliger eller andre erhvervsdrivende. Derfor bør du også sætte fokus på at gøre opmærksom på, hvordan kunder helt præcist kan finde frem til jeres erhvervslokaler i tagboligen.

Tilgængelighed kan altså være et problem, og det kan også gælde for handicapvenligheden. Når du kigger efter erhvervslokaler i tagboliger, bør du også se på, hvor handicapvenlige de er. Er der elevator eller lift, så alle kunder og medarbejdere har mulighed for at få adgang til lokalerne? Derudover kan der være en vis grad af isolation i forhold til resten af lokalområdet, når man som virksomhed har sine erhvervslokaler så højt over resten af byen. Derfor er det vigtigt, at du både fokuserer på at være tilgængelig og gøre opmærksom på virksomheden, når du vælger erhvervslejemål i en tagbolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *